HSB2018

Visgidsenstraat op de Hengelsport- en Botenbeurs 2018

Logo Visgids 1200x550px 640x293
Op de Hengelsport- en Botenbeurs zijn een aantal professionele visgidsen voor het roofvissen en witvissen in Nederland aanwezig. In de Visgidsenstraat kan de bezoeker met vragen terecht, zoals waarom je een visgids inhuurt, wat de beste stekken zijn, en wanneer moet je op welke vissoort vissen. Ook staat de voorzitter van de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) Ingmar Boersma weer op de stand, vlak naast de visgidsenstraat. Ingmar neemt je mee roofvissen of witvissen in de omgeving van Zwolle. In dit schitterende viswater kent hij als geen ander de weg. Snoek is zijn specialiteit, maar ook snoekbaars, baars en de veelvuldig rond Zwolle voorkomende roofblei, of zelfs meerval is een optie. Bijzonder bij Ingmar is dat je ook met hem mee kunt voor de visserij op witvis.
 Ingmar Boersma low

Wie zijn er?

Erik Verloop 
Erik is Visgids op Loosdrecht, dit unieke gebied is fantastisch om te vissen. Behalve de Loosdrechtse plassen, bekend om zijn grote snoeken en mooie natuur, is er ook nog de Vecht, een unieke rivier, hier zit baars, snoekbaars, snoek en roofblei, maar ook een geweldig uitzicht op de huizen en dorpen. Dit laat Erik graag zien tijdens het vissen.

Boot

 
Collage vangsten

Marc Krull 
Met zijn compleet uitgeruste visboot neemt hij u graag mee voor een prachtige vis-trip op de Zaan, dit water staat voornamelijk bekend om zijn goede snoekbaars stand, maar ook laten geregeld snoek en grote baars zich zien. Aan boord is alles aanwezig, van hengels tot aas wat tijdens de visdag gebruikt mag worden. Voor op de boot zit voor u als gast ook een goede dieptemeter/fischfinder gemonteerd zodat ook u goed het bodem verloop kunt volgen.

Op een boot

Vis met twee mensen

Frans Boonstra
Frans neemt je graag mee voor een unieke ervaring: vissen vanuit een Hobie viskajak op water van jouw keuze in Overijssel of in andere provincies. Beleef een prachtige natuur- en viservaring doordat je dicht op het water zit en daardoor in feite één bent met de natuur. 

Vissen in kanalen, rivieren, meren of havens op roofvis, zoals snoekbaars en baars, maar ook een uitstapje naar het Oostvoornse Meer om forel en (grote) bot te vangen, behoren tot de uitgebreide mogelijkheden. 

Naast het kajakvissen is het ook mogelijk om, eventueel samen met je vismaten of kind(eren), met Frans te vissen vanaf de kant op roofvis en daarbij de verschillende technieken te leren kennen. 

Daan Verbruggen
Daan Verbruggen van GoSnoekbaars doet niets liever dan jagen op deze schitterende rover. Hun jarenlange ervaring willen zij graag delen met anderen en daarom vertellen zij je graag alles over het vangen van Stizostedion Lucioperca. Wil je een visdag beleven samen met een professionele snoekbaars visgids die vol passie kan uitleggen hoe je het beste snoekbaars kunt vangen? Dat kan met een vistrip bij GoSnoekbaars. Alle technieken zoals dropshotten, verticalen, pen vissen, sleepje en fireball vissen kunnen uitvoerig uitgelegd worden. Een vistrip is voor jong en oud, ervaren of onervaren.

daan myer

Heb je nog geen kaarten voor de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel ze hier met FIKSE korting!

 Bestelknop TICKET ÉN parkeerkaart

 

Pin It

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 64 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden