HSB2018

Beursprogramma/Lezingen

Dit jaar is de 16e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs. Tijd voor een feestje en daarom wordt er extra uitgepakt! 
Naast de lezingen van bekende vissers, zal de beurs bol staan van tal van nieuwe en zeer interessante activiteiten, zoals demonstraties, workshops en spetterende publieksacties. Lees hieronder meer over het programma van de Hengelsport- en Botenbeurs op 1, 2 en 3 december 2017.

Lezingen

Vrijdag:
11:00 Bertus Rozemeijer - Snoek
12:00 Jan van de Bovenkamp - Witvis
13:00 Pieter Van De Werfhorst - Karper
14:00 Marco Nieuwenhuize - Streetfishing, kajaks en boten
15:00 Joris Nieuwenhoff & Thomas Sintobin - Anders in Noorwegen

Zaterdag:
11:00 Michiel Pilaar - Karper
12:00 Dietmar Isaiasch Roofvis - Back to the roots
13:00 Marco Kraal - Meerval 2.0
14:00 Pieter van de Werfhorst - Karper
15:00 Robert-Paul Wolters - Roofvis

Zondag:
11:00 Marco Kraal - Meerval 2.0
12:00 Michiel Pilaar - Karper
13:00 Dietmar Isaiasch Roofvis - Back to the roots
14:00 Jan van de Bovenkamp - Witvis
15:00 Bertus Rozemeijer - Snoek

Vaste Stokkenshow

Vaste Stokkenshow

Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past.

Drilsimulator

IMG 7684

Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met tonijnen en zwaardvissen. Leuk voor jong & oud!

TOTAL fishingBest New Product
Bezoekers mogen dit jaar ook weer stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Ze kunnen kiezen uit de meest innovatieve producten op gebied van hengelsport, die door de exposanten op de beurs worden getoond. Het product met de meeste stemmen, krijgt de Total Best New Product Awards.

Jeugdprogramma

ksn-demo

Ook voor kinderen is er weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Allereerst mogen kinderen tot en met 13 jaar GRATIS naar binnen onder begeleiding van een volwassene! Er zijn speciale actviteiten voor kinderen georganiseerd: 

Stekkieparcourskaart2Stekkieparcours
Sportvisserij Nederland organiseert speciaal voor kinderen van 8-14 jaar GRATIS het Stekkie-Jeugdparcours. Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de beurs langs verschillende standhouders. Standhouders organiseren een speciale Doe-activiteit voor de kinderen om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij. Zo kan je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek, witvis of kunstvliegen binden, je uitleven op de op de visdrilmachine, diverse VISquizzen, uitleven op twee castingbanen en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV. Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 72 ) krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets. Meer informatie over leukste jeugdvissite: www.stekkie.nl

Foto Stekkieparkoers

Casting Combat
H.S.V. Groot Rotterdam organiseert ook dit jaar weer een castingbaan. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen. Hier kunnen zij hun vaardigheid tonen of ervaring opdoen.

Meet & Greet met Ed & Marco
Kom je Ed of Marco, of allebei, van VisTv tegen? Schroom niet en vraag ze alles wat je wil weten over vissen en misschien krijg je ook nog wel een handtekening!!

ed en marco

Peuterfonds
Uiteraard is ook het PeuterFonds weer van de partij met het PF-Rad van Fortuin en de enveloppenloterij om zo veel mogelijk geld op te halen om volgend jaar weer tientallen kinderen een geweldige dag aan de waterkant te laten beleven.


Peuterfonds web

Wat nog meer?
Uiteraard is er nog veel meer te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Maar we moeten natuurlijk ook wat aan de verbeelding overlaten.

shoptegoed goodiebag

LAST BUT NOT LEAST: er worden ook allerlei leuke prijzen verloot en weggeven:

  • Elke dag worden er 350 gratis Mitchell-hengels weggeven aan kinderen onder de 16 jaar
  • Dagelijks worden er 20 goodiebags t.w.v. 75,- aan willekeurige bezoekers
  • Elke bezoeker maakt elke dag kans op 250,- shoptegoed, te besteden op de beurs
  • En niet te vergeten: elke bezoeker die online een entreebewijs heeft geboekt, maakt kans op een visreis naar Noorwegen t.w.v. 3000,-! Deze reis wordt u aangeboden door Cordes Travel en PENN

Nog geen entreeticket geboekt? Bestel 'm dan snel!

Bestelknop websitevisreis

Pin It

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 97 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden