Hengelsport- en Botenbeurs is dé beurs voor de varende sportvisser!

Er is op de beurs dit jaar een nog groter gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menig sportvisser en de Utrechtse beurs is dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten.

Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken kunnen maken over proefvaarten of een bezoek aan een van de showrooms.

2075 Pro V Bass XS Fish 1024x683

Boten en motoren

Voor de nieuwste boten (aluminium/glasvezel boten, kajaks en/of bellyboten), elektrische en buitenboordmotoren, trailers en/of accessoires kun je verder o.a. terecht op de stands van Van Zelst Watersport, het Noorden Watersport, MDSI, Nautische Unie, Crestliner Boats, Bellyboat.nl, Aluminium BotenJustmarine, Hobie, EBBM, Raymarine, Navico, Yamaha, IJsselsport, Beekman Boten, Honda en Rammounts.

2016 Yamaha LINSPM445B EU NA Action 001 03

Standhouder  Standnr
Van Zelst Watersport 72
Alumacraft Nederland 180
MDSI 58
Nautische Unie 60
Bellyboat.nl 98
Tinn-Silver Aluminium Boten 81
Just Marine 68
Hobie 83
EBBM 110
Raymarine 56
Lowrance (Navico) 26
Yamaha 31
IJsselsport 71
Beekman Boten 66
Rammounts 79
Honda 64
12BB.EU 190
Float plus 112

Bekijk alle deelnemers

Nieuwe bellyboten

12BB.EU presenteert op de Hengelsport & Botenbeurs twee nieuwe modellen bellyboten. Als eerste de Digital Camo 160, een afgeleide van de inmiddels zeer succesvolle Falcon bellyboot, echter standaard incl. de nieuwe, luxe floattube tassen met zijpockets. En als tweede de geheel nieuwe 12BB.eu Jumbo bellyboot. Deze bellyboot meet maar liefst 206 x 125 cm en is zowel met als zonder peddels verkrijgbaar. Deze nieuwe, zwarte, grote bellyboot heeft alle beproefde opties van de Stealth bellyboten, 1,2 mm dik PVC, alle opties en extra beschermstrippen, plus standaard de nieuw luxe floattube tassen met zijpockets. Deze zeer speciale ‘Jumbo’ bellyboot zal haar weg vooral vinden waar extreme omstandigheden te verwachten zijn, op groot water, de Randmeren, de Zeeuwse wateren, de Oostzee, etc.

header 3

Nederlandse primeur

Tinnemans Floating Solutions gaat de volgende boten op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht presenteren: de Tinn-Silver 450 Sport, een leuke en betaalbare visboot, uitermate geschikt voor de binnenwateren; afm. 450 x 195 x 25 cm (LxBxD), gewicht 380 kg, max. 60 PK motorvermogen, cat. CE-C, 5 personen + 80 kg. De Tinn-Silver 500 Sport, een perfecte visboot voor de veeleisende visser, veelzijdig en inrichting naar wens. Afm. 500 x 197 x 25 cm, gewicht 600 kg, max. 100 PK motorvermogen, cat. CE-C, 6 personen + 80 kg. De Tinn-Silver 700 Off-Shore is een prachtige visboot voor op zee, afm. 700 x 245 x 30 cm, gewicht netto 900 kg, max. 250 PK motorvermogen, cat. CE-C, 6 personen + 200 kg. Dan de Nederlandse primeur voor de beurs, de Tinn-Silver 930, een kanon op het water. Met zijn 2 x 300 PK Evinrude buitenboordmotoren behaalt de boot een snelheid van ruim 50 knopen! Stabiel en een plaatje om te zien. De ultieme boot voor een tocht op zee, met cabine, 4 slaapplaatsen, koelkast, toilet, wasbak en kookplaat. Voorzien van Amerikaanse T-Top, benodigde navigatieapparatuur van Lowrance. Afm. 930 x 300 x 35 cm, gewicht 3.500 kg, max 2 x 300 PK motorvermogen, cat. CE-C, 8 personen + 250 kg. Absoluut een aanrader om te gaan bezichtigen!

iob dekkermarine slide 04

Hobie Mirage Passport serie

Met de Mirage Passport ben jij klaar voor een nieuw visavontuur! Aangedreven door de MirageDrive Classic en uitgerust met een comfortabele, verstelbare stoel, ingebouwde hengelsteunen, tracks voor diverse accessoires (fishfinders, extra hengelsteunen etc.) en genoeg opslagruimte voor al je tackleboxen en andere benodigdheden. De Mirage Passport serie bestaat uit twee modellen van 3,20 en 3,60 meter, welke beide in de kleuren Slate Blue en Seagrass Green geleverd kunnen worden.

ProAngler14 action Howie OverUnder offshore HBar LivewellXL full

De Hobie Mirage Pro Angler met MirageDrive360 laat je overal naartoe gaan waar jij wilt! Vooruit, achteruit, diagonaal en alles wat er tussen zit. Met een draai aan een hendel heb jij volledige controle over je kajak en kun je vanuit elke positie je favoriete stek bestoken. In combinatie met de nieuwe Kick Up Fin Technology opent dit vele nieuwe wateren om te bevissen. Sinds het uitkomen van deze kajak is deze al op verscheidene beurzen in de prijzen. De kajaks worden in lengtes van 3,66 en 4,17 meter geleverd in Artic Blue Camo of Amazon Green Camo.

Alles loopt op wieltjes

De Dinghy Wheels van Railblaza bestaan uit een set van twee wielen die te monteren zijn op de spiegel van bijna elke boot. Simpel te verstellen in diverse standen en afneembaar tijdens het varen. De stevige UV-bestendige kunststof wielen, met een diameter van 25 cm, maken het transporteren van een lichte boot over land een stuk eenvoudiger. Met een voordelige adviesprijs per set een ‘must have’ voor elke rubberbooteigenaar.

Trendsetter Float Plus blijft innoveren…

In 2017 zorgde Float Plus voor een ommekeer in de bellybootwereld door een geavanceerd motorsysteem op de markt te introduceren dat speciaal is ontwikkeld voor deze tak van de sportvisserij. Een gepatenteerd systeem dat de mogelijkheden voor het vissen met de bellyboot enorm heeft vergroot. Wie had ooit gedacht te kunnen trollen vanuit de bellyboot, de bereikbaarheid van meerdere en verder gelegen visstekken tijdens één vissessie? Een hogere leeftijd of juist een jonge leeftijd of bepaalde lichamelijke beperkingen zijn geen belemmering meer voor deze prachtige manier van vissen, daarnaast wordt de veiligheid enorm vergroot door het gebruik van het Float Plus systeem. Alle producten worden door deskundige, ervaren vissers voor vissers ontwikkeld, in de praktijk worden deze stevig aan de tand gevoeld, aan duurtesten onderworpen en enkel na het behalen van uitstekende resultaten toegelaten tot het productassortiment. Anno 2019 toont Float Plus in Utrecht haar nieuwste innovaties aan het publiek, termen als ‘accu’, ‘compact’, ‘lichtgewicht’, ‘weed-less’ lichten een tipje van de sluier op. Laat jezelf informeren, verrassen en ervaar het zelf tijdens jouw bezoek aan de beurs op de stand, nummer 112, tegenover het bellybootbassin. 

Float plus

Nieuwe Raptor bootrange X-Treme Black

Na de X-Wide en FAST serie heeft Raptor dit jaar een nieuwe range boten gelanceerd: de X-Treme Black. De Raptor X-Treme Black boten zijn geschikt voor de meest moeilijke en extreme omstandigheden. De boten zijn voorzien van extra dik doek (1,2 mm 2000 decitex), ze hebben per kamer een overdrukventiel

en verder een extreem hoog afwerkingsniveau, voor maximale protectie en levensduur! Ook heeft deze range zeer veel binnenruimte, zoals je van Raptor gewend bent. De Raptor X-Treme Black range is verkrijgbaar in de maten: 200-230-270-300-330-400 cm. Op aanvraag zijn andere modellen beschikbaar.

Raptor

Upgrades bij Orka

Ook dit jaar zal Orkaboten aanwezig zijn op de grootste hengelsportbeurs van Europa. Waar het bedrijf in voorgaande jaren telkens met nieuwe producten op de beurs verscheen, is er dit jaar gewerkt aan upgrades van de roofvisboten. Het bedrijf heeft de eerste boten naar Frankrijk uit mogen leveren en ook zijn er meerdere nieuwe samenwerkingen aangegaan. De polyester roofvisboten van Orka zijn helemaal klaar voor de uitdagingen die de toekomst nog zal brengen. 

Orka

 

Pin It

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 164 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden