Afdrukken
15
aug

Babs Kijewski op de stand van Tomasco

Babs und Tom 3Tom Jorna eigenaar van Tomasco visboten weet aankomende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs de bezoekers wel te trekken naar zijn stand.

Niemand minder dan de mooie blonde Babs Kijewski zal drie dagen lang zijn stand komen bemannen.

Met haar mooie verschijning en haar specifieke kennis op het gebied van roofvissen is Babs in Duitsland ongekend populair onder de hengelsportliefhebbers. Ook in Nederland krijgt Babs steeds meer een bekend gezicht. Zo heeft ze onder andere al gevist met de vriendelijke snoekgoeroe Henk Simonsz van SPRO in zijn door Tomasco op maat gebouwde Pikefighter roofvisboot.

 

966875 627346997290416 1078956170 o

Deze boot is volledig gemaakt naar de wensen van Henk; een boot die perfect reageert op de schroef van de bb-motor en waarmee op de meter nauwkeurig achterwaarts varend gevist kan worden maar ook een boot die hij met de achterkant helemaal stil in de harde stroming kan leggen, waarbij de boot eenvoudig op koers gehouden kan worden. Henk is een van Tomasco’s klanten die erg enthousiast en tevreden zijn over de visboten die praktische en innovatieve oplossingen bieden voor de moderne karper- en roofvisser!

Kijk voor meer informatie over Tomasco op:
www.tomasco.nl

HSB2015geel

facebooklogo-hsb twitterlogo-hsb
youtubelogo

Inschrijven Nieuwsbrief

bezoekers

We hebben 14 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden