HSB2017

Hengelsport- en Botenbeurs 2017

Op 1, 2 en 3 december barst het hengelsportspektakel los op de Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Elk jaar weer de smaakmaker van de hengelsport en nu nog groter, mooier en beter dan de voorgaande 16 edities.

Op zoek naar de nieuwste producten of aantrekkelijke, speciale beursaanbiedingen, hier moet je zijn! 

Vorig jaar trok de Hengelsport- en Botenbeurs rond de 18.000 bezoekers. Met een vloeroppervlak van 20.000 m² is het de grootste en de meest complete Hengelsportbeurs van Europa! Ook in 2017 is er weer een uitgebreid programma voor jong en oud. 

 MG 9959klein

Nergens in de Benelux is zo’n groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport & Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en niet in het minst voor de regelrechte experts.

DSC0575klein

Ben je vorig jaar nog op Carpsquare geweest? Deze beurs-binnen-de-beurs zal in 2017 opnieuw veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Meer over Carpsquare kun je vinden op www.carpsquare.nl.

IMG 2378

In 2017 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

hi 1750 super hawk action 2 1 klein

Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare 2017
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Kaartverkoop: kaartverkoop nog niet gestart, houd de website in de gaten voor updates
Entree: jeugdigde bezoekers tot 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene
Cijfers: ruim 160 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak 

DSC05758klein

AfdrukkenE-mail

bezoekers

We hebben 16 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden