ticket hengelsportbeurzen

Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Na een zinderende vierde editie in de Jaarbeurs maakt de Utrechtse Hengelsport en Botenbeurs zich op voor een nieuwe ‘dolle visdriedaagse’ die gaat plaatsvinden op vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2015. Achter de schermen wordt door organisator DRT Events alweer druk onderhandeld en gewerkt aan een nieuw topevenement voor de hengelsport, dat in 2014 liefst 160 standhouders en ruim 18.000 enthousiaste bezoekers naar Utrecht trok.


Met die bezoekerscijfers toonde DRT Events aan dat de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs van Utrecht bestaansrecht heeft en ook groei liet zien in het huidige economische klimaat. De stemming voor de beurs van 2015 is dan ook positief. Met een vloeroppervlak van 20.000 m² is het de grootste en de meest complete Hengelsportbeurs van Europa! Er is dan ook voldoende ruimte voor de vele standhouders en bezoekers, die vanwege de centrale ligging van Utrecht uit alle delen van het land komen, aangevuld met internationale bezoekers uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en België.

kidshengels

Vorig jaar kreeg de beurs veel media-aandacht, niet in de laatste plaats door de vele publieksacties op de beursvloer. Er kwam veel jeugd naar de beurs, aangemoedigd door de gratis hengels en zakjes BERLOK-voer die elke dag werden uitgedeeld aan de eerste 250 jeugdige bezoekers. Daarnaast konden er met diverse (Facebook) acties allerlei hengelsportmaterialen worden gewonnen. Bent u nog geen fan van onze Facebook-pagina, klik dan hier. Ook voor 2015 heeft DRT Events, in samenwerking met een aantal exposanten, weer leuke acties in de planning staan.

facebookacties

Bent u nog op Carp Square geweest? Deze beurs-binnen-de-beurs, zal in 2015 opnieuw veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karper-gerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Meer over Carp Square kunt u vinden op www.carpsquare.nl.

carpsquare

In 2015 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

beurs2013

Waar veel publiek op zoek ging naar de nieuwtjes, aanbiedingen, informatie, de lezingen of de aanschaf van een nieuwe hengel, molen, voer of kunstaas, blijkt dat de totale beleving van de beurs de sportvissers aanspreekt. Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangsten uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Houd de vorderingen en nieuwtjes voor de komende beurs dus in de gaten op deze site!

Noteer de onderstaande gegevens alvast in uw agenda, zodat u dit spektakel niet zult missen!

Hengelsport- en Botenbeurs 2015
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur

AfdrukkenE-mail

bezoekers

We hebben 36 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden