HSB2018

Hengelsport- en Botenbeurs 2017

We hebben de hengelsportdriedaagse weer kunnen laten bezinken. We kijken terug op een FANTASTISCH weekend waarin de sfeer onder bezoekers en standhouders geweldig was!
 
Collaaasje 2017 wit

De goede voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen: we hebben met zijn allen een prachtig evenement neergezet! Wij, van de organisatie, zijn trots op de aankleding van de beurs. We hebben er dit jaar extra aandacht aan besteed en het resultaat mocht er zijn! Ook de bezoekersaantallen waren goed: rond de 16.000 bezoekers.

HengelsportBoten Beurs 2017 Zaterdag 700px 6

Bij deze willen we alle standhouders en vrijwilligers bedanken voor jullie inzet. We willen met de Hengelsport- en Botenbeurs een vast weekend in het jaar hebben: week 48. Dit jaar kwam dat uit op 1, 2 en 3 december, volgend jaar wordt dat 30 november en 1 en 2 december in dezelfde hallen.

HengelsportBoten Beurs 2017 Zaterdag 700px 79

Heeft u een goede beurs gehad en wilt u zich alvast inschrijven voor volgend jaar, dan is dat mogelijk. Alle exposanten die deel hebben genomen in 2017 hebben voorrang. De toewijzingsprocedure geschiedt in volgorde van inschrijvingsdatum. 

HengelsportBoten Beurs 2017 Zaterdag 700px 83

Wij zien u graag terug op vrijdag 30 november  tot en met zondag 2 december 2018 tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare. Wij wensen u fijne zaken toe voor het komend jaar. Daarnaast wensen wij u ook alvast fijne feestdagen en een gelukkig en succesvol nieuwjaar toe!

Pin It

Lees meer

Afdrukken E-mail

bezoekers

We hebben 29 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden