banner hengelsportbeurs korting home

Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Na een zinderende vierde editie in de Jaarbeurs maakt de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs zich op voor een nieuwe ‘dolle visdriedaagse’ die gaat plaatsvinden op vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november 2015. Ook dit jaar wordt het weer een topevenement met ruim 160 exposanten verspreid over 20.000 m² beursoppervlak. De deelnemers en het programma met allerlei demonstraties, workshops en lezingen zijn inmiddels ook al bekend gemaakt!

Vorig jaar trok de Hengelsport- en Botenbeurs 18.000 bezoekers. Met deze bezoekersaantallen toonde DRT Events aan dat de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs van Utrecht bestaansrecht heeft en ook groei liet zien in het huidige economische klimaat. De stemming voor de beurs van 2015 is dan ook positief. Met een vloeroppervlak van 20.000 m² is het de grootste en de meest complete Hengelsportbeurs van Europa! Er is dan ook voldoende ruimte voor de vele standhouders en bezoekers, die vanwege de centrale ligging van Utrecht uit alle delen van het land komen, aangevuld met internationale bezoekers uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en België.

kidshengels

Vorig jaar werden er 250 gratis hengels en voer per dag uitgedeeld aan de jeugd, wegens succes hebben we ook dit jaar weer hengels en voer weg te geven! Dit jaar worden er maar liefst 350 Mitchel-hengels en Berlok-voer per dag uitgedeeld aan de jonge bezoekers tot en met 16 jaar. Daarnaast maakt u via onze Facebookpagina kans op verschillende hengelsport prijspakketten en vrijkaarten. Bent u nog geen fan van onze Facebookpagina, klik dan hier. Ook dit jaar heeft DRT Events, in samenwerking met een aantal exposanten, weer erg veel leuke prijzen weg te geven.

facebookacties

Bent u vorig jaar nog op Carpsquare geweest? Deze beurs-binnen-de-beurs, zal in 2015 opnieuw veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’. Meer over Carpsquare kunt u vinden op www.carpsquare.nl.

carpsquare

In 2015 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

beurs2013

Waar veel publiek op zoek ging naar de nieuwtjes, aanbiedingen, informatie, de lezingen of de aanschaf van een nieuwe hengel, molen, voer of kunstaas, blijkt dat de totale beleving van de beurs de sportvissers aanspreekt. Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangsten uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Houd de vorderingen en nieuwtjes voor de komende beurs dus in de gaten op deze site!

Heeft u nog geen ticket gekocht, doe dit dan snel via onderstaande link en ontvang drie euro korting!

Bestelknop website 3eu

Hengelsport- en Botenbeurs 2015
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur

AfdrukkenE-mail

bezoekers

We hebben 13 gasten en geen leden online

facebooktrans2

Algemene voorwaarden

Op al onze beurzen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden